mysweethorses

Alla inlägg den 7 mars 2012

Av Linnsan - 7 mars 2012 20:00

 

På väg hemmåt

 

LEJON KUNGEN BELLA!!!!!!!

                     

Jag hänger här i mitt träd...?              

OMG!!!! :O

   

fanns fler bilder men orkade inte ladda upp fler <3

Puss & Kram

//Linnsan

Av Linnsan - 7 mars 2012 18:44

Jag har inte orkar starta datan, därefter ingen bloggning...


I söndags red jag på ängen med Jennifer och Emma och hennes mamma (som skulle provrida River), det gick bra i början men sedan stack river med Emmas mamma och hon ramlade framlänges.. Det såg väldigt läskigt ut!!

Men jag och Jennifer red sedan runt sjöfarsmuseét, och när vi var ungefär 200m från stallet mötte vi Emma som tänkte möta oss! Tack, hihi!

I Måndags red jag Baileys och Morado runt sjöfarsmuseét! Det gick bra, red barbacka på båda, och Morado är skum som själv "skjuter" upp is på annan is så det klinkar till och såklart ska han få ett hopp framåt och jag som måste rida med långa tyglar på honom ramlar nästan av! Haha, sedan åkte jag hem med Jennifer och vi fotade hennes katt Bella! (ska lägga in bilder ofc!)

I Tisdags tränade jag Baileys, det gick super! Hon skötte sig exemplariskt!! Duktiga underbara Baileys! Sen ska jag tävla både den här helgen och nästa, då frågade jag Micke om han trodde att Baileys skulle orka det, och det trodde han! *skönt*, vill ju inte stressa ut älsklingen.. Sen nästa helg ska jag hoppa 80cm och frågade också vilken höjd jag skulle hoppa den här, vilken han tyckte, han tyckte 80 där också! Mickes komentar - Kör 80 där också då? Det är löjligt att köra mindre!

Hahaha!!

Idag red jag först Baileys runt sjöfarsmuseét och sedan Morado samma väg! Det gick bra för båda! Men Morado skulle såklart testa mig och vilja gå helt plötsligt rakt åt vänster och sedan åt höger... Lilla Morado då! Hihi, busen. Men jag är envis och bryr mig för det mesta inte, så det gick bra endå!

Imorgon ska jag rida Baileys och Morado runt sjöfrasmuseét för Jennifer är sjuk och kan inte rida.. Men det är såklart kul att rida sin egna lilla pålle!

Ska ladda upp bilder nu bloggisch!


Puss & Kram

//Linnsan<3

Presentation


Hej!
Här kan du läsa om min vardag och om mina underbara hästar!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Ponny eller Häst ?
 Häst
 Ponny
 Både och

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Länkar ^^

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards