mysweethorses

Alla inlägg under februari 2012

Av Linnsan - 10 februari 2012 21:03

Heej!

Idag har jag varit i skolan (som vanligt xD)

Sen åkte jag till Norrtälje med mamma och handlade skor och fixade så jag har ett konto på Handelsbanken YEAY!!

och sen köpte vi nya skor oxå eftersom jag går med mina Convers i -17 kanske inte är såååååå smart!! så jag köpte typ "vinter-uggs" eller vad man nu ska säga ;)

Efter det var klockan ca 17.00 och började mocka :) Och såklart gosade jag med älsklingarna ;)


Vi åkte hem, jag städade rummet som jag lovat mamma, vi tittade lite på Tv, jag satte mig vid datan och tittade på Ponnyakuten och tänker nu att jag vill vara med på det med Ferdinand, eftersom han är svårlastad (eller det är mamma som inte vill lasta honom eftersom senast han åkte efter att Spirit åkt på hingstbete typ försökte Ferdinand ta "sjäkvmord" eller vad man nu ska säga och var nära på att hänga sig...) och sen är han lite svårriden tycker jag och jag vill ju komma så högt i hoppningen med honom och då vill jag få bättre sammarbete med honom, och få hjälp med ridningen oxå eftersom jag vill att både han och jag ska urvecklas!

Men sen hörde jag en "tragisk" nyhet, Ponnyakuten ska kanske inte sändas, men man kan ev söka och bli inspelad i sommar men kanske inte komma med i TV... :/


Sen nu ska jag väll snart gå ut och kolla på The Voice med mamma och Hasse och Kent (Hasses "kompis"), och ha lite fredagsmys ;)


Imorgon: ska jag först evetuellt till Norrtälje med Annika och Natha, sen till stallet och åka pulka efter Mossa och Denice (jag offrar livet!!! xD), men sen ska jag tvinga i Denice i pulkan så jag hoppar upp på Mossa och så ska hon få se på en åktur ;D hehehehheheheh

Sen ska jag ta en ridtur på Baileys som stått i 2 dagar och då ska jag rida med Ylva, hon säger att jag ska sätta upp stiglädrera så mycket som möjligt och därefter stå i gallopsits/fältsits runt MINST halva hoppstigen!!! OMG!! Jag kommer offra livet TVÅ gånger på EN dag!! ahaahahahaha


Men det var typ allt för idag :)

Jag kanske slänger in en liten bild senare ^^

Chao chao


//Linnsan <3

Av Linnsan - 9 februari 2012 20:38

            DEN HÄR ANDEN BET MIG!!!!! xDDDD                       <---- Forever alone xDD     Lina <3                  Fika i Norrtälje <3               "Heej mitt vinterland, nu är jag här"      

Av Linnsan - 9 februari 2012 18:56

Heeeej ;)

Jag har inte bloggat sen i Söndags tror jag ? eller har jag fel ? :O


I måndags: Var jag i stallet och red Baileys, sen fick jag ta pecelin på Kurt :D (riktiga namn : Day Courage (stav), eller på svenska, Dagligt mod!) och det var läskigt!!! Jag trodde han skulle stegra sig när jag satte in den uschiga sprutan :OOOO men som tur är gjorde han inte det haha


I Tisdags: Tränade jag Baileys i Edsbro Ryttarförening med Baileys, ramlade av 4 gånger... skillat ? inte direkt ;) Men som mamma säger, Om man inte har dåliga dagar kan man inte ha bra dagar ;)


I Onsdags: Red jag med Annika, som red River och jag Baileys :) Det gick bra, vi tog en härlig tur runt hoppstigen :)


I dag: åkte jag hem efter skolan och sen vid halv 5 ca åkte vi och hämtade Nadine, och sen åkte vi till stallet och tog in hästarna :) När vi skulle hämta Spirit och Ferdinand tog jag Spirit och det gick bra! Förut när jag tog in honom, bockade och stegrade han när min "smarta" hund kom springandes, MEN jag kunde hålla honom :D *STOLT!!!!* (jag brukade oftast förut ge honom till den "andra" personen som är med, men jag klarade att "fixa" honom så jag är stolt över mig själv :)


Sen imorgon ska jag nog till stallet och rida Baileys, och sen borsta Spirit om jag har tid :)


Det var typ allt :)


CHAOO CHIOO


//Linnsan <3

Av Linnsan - 5 februari 2012 15:15


  En liten film till Baileys (y) <3<3<3<3<3

(om det funkar villsäga...)

Av Linnsan - 5 februari 2012 12:40

Tjo! Det har varit lite dålig blogging men det ska vi fixa  ;)

I Torsdags var jag sjuk och stannade hemma igen... SUCK!!!

I Fredags åkte jag till skolan, sen till stallet och SKULLE rida Baileys runt Sjöfarsmuseét men när vi precis ska komma ut från grusvägen börjar hon fjanta upp sig, o jag ville inte tjafsa med henne så jag hoppade av och tänkte att jag skulle leda henne, men såklart ska hon fortsätta och fjanta runt så jag var tvungen att leda henne hem igen... En kortis.. :P

Sen kom Lina (en kompis från stockholm), och sov över :D

I Lördags åkte jag och Lina till Norrtälje och shoppade lite, och såklart fikade, egentligen var det meningen att vi skulle först åka o bada men badhuset var det typ tävling i.. kunde dom inte skrivit de på hemsidan ...?! så vi åkte hem tidigare efter att vi kollat på skor, köpt ansiksmask, och jag köpte guldögonfransar bara för skojs skull xD

Sen idag vaknade jag vid 11 SKÖÖÖÖÖNT!!!!!!! sen ska jag och mamma åka upp till stallet och jag ska rida Baileys och mamma ska ev. rida Morado (hennes häst som jag KANSKE ska börja tävla :)))) )

Sen ska jag väll vara hemma och chilla lite.

Men det var typ det som jag ska göra :P


Chao

//Linnsan <3

Av Linnsan - 1 februari 2012 15:41

   ... Heej :( nu är jag sjuk (...) inte roligt men det roliga är att jag har skypat med min ena bästis Lina Nyström ( blondin1.devote.se ) i typ 4timmar ^^ <3 det är jätte kul :))


I måndags åkte jag till norrtälje och köpte 2 spel till min bror :) Men hans grefikort kunde inte ta upp dom till datan :( så han ska åka å byta dom :/ men iaf ;)

sen igår tränade jag och jag var nära på att ramla av 2 ggr, ramlade av 1 ggn och red fel flera xD sen tappade jag bort mitt ridspö (failade jag)...men det gick bra ;)


Så jag har lovat att baka hemagjord tårta till nästa Tisdag xDDD ahhahahahahhahhahahahahah


det var typ det ända :)


Men nu ska jag vara social mot Lina igen ;)


CHAOO CHAOO <3


Presentation


Hej!
Här kan du läsa om min vardag och om mina underbara hästar!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Ponny eller Häst ?
 Häst
 Ponny
 Både och

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Länkar ^^

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards